День дошкілля

День дошкілля святкує дитсадок,

Нехай це свято не таке вже й пишне.

Ми ковалі надій, бажань, думок,

Тож хай нас Бог ніколи не залишить.

Дитинство – це ранок життя, а ранок повинен бути щасливим. І тому наша професія вимагає глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Впевнені, що в дитячих садочках зібрані найдобріші, найуважніші, найніжніші, найдосвідченіші і найкрасивіші працівники. Саме вони віддають свою любов і серця малюкам, розвивають в них найкращі риси, виховують і навчають життєвої мудрості.

З самого ранку в стінах нашого садочка звучать добрі і гарні слова на адресу тих, хто віддає свою любов і турботу малюкам, віддано служить улюбленій справі, проявляє терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм добросовісно виконуючи свої професійні обов’язки. Сьогодні ми отримали слова подяки не тільки від батьків, а й від представників міської ради, що завітали до нас з нагоди свята. Вихованці старших груп привітали працівників ДНЗ на святі «Життя ми дітям віддаємо по краплині», яке вдало було організоване музкерівником Підгайною Т.Л., інструктором з фізичного виховання Пономар Т.І. та вихователями старших груп Костогриз С.Ю., Шкребко Т.О., Коток О.В., Пістун Ю.А. До привітань на святі приєдналась і завідувач ДНЗ Білан Л.М., яка щиро подякувала всим за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу.

Працювати в дошкільному закладі – високе покликання. Від професіоналізму, терпіння і мудрості кожного працівника, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є – наше життя, наше майбутнє.

Тож з нагоди свята прийміть вітання усі працівники дошкілля:

Із днем Дошкілля всі прийміть вітання щирі
Усі, хто дітям присвятив життя,
Хто учить їх у злагоді і мирі
Шукати власний шлях у майбуття.

Нехай добро посіяне розквітне

І дасть плоди у молодих серцях,

Нехай ніколи не забракне світла,

Яким освітлюєте дітям шлях.

/Files/images/a3/IMG_8315.jpg/Files/images/a3/IMG_8322.jpg/Files/images/a3/IMG_8330.jpg/Files/images/a3/IMG_8336.jpg/Files/images/a3/IMG_8345.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 114

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.