Тренінг «Формування навичок етикету у дітей дошкільного віку»

Слово «етикет» нам доводилося чути не раз. Про етикет згадують, коли йдеться про гарні манери, вміння триматися на людях, про правила поведінки. За визначенням, етикет – це норми і правила, які відображають уявлення про гідну поведінку у суспільстві.

А сьогодні, 7 листопада в нашому дитячому садочку відбувся тренінг «Формування навичок етикету у дітей дошкільного віку» під керівництвом методиста Черкаського обласного інституту післядипломної освіти Сіренко Алли Євгеніївни. На тренінг завітали методист відділу освіти Мазур Л.П., завідувачі, вихователі-методисти та вихователі дитячих садків району. Зустріч відбулася у теплій, дружній атмосфері, кожен мав можливість висловити свою думку з даної теми. Та найголовніше, що окрім отриманих знань всі присутні одягали на себе ролі, і вихователів, і дітей. З чудовим настроєм та купою позитивних вражень учасники тренінгу отримали сертифікати. Щиро вдячні керівникам та методистам Черкаської ОІПОПП за організацію і проведення цікавих та змістовних заходів.

/Files/images/a6/IMG_8870.jpg/Files/images/a6/IMG_8873.jpg/Files/images/a6/IMG_8874.jpg/Files/images/a6/IMG_8875.jpg/Files/images/a6/IMG_8877.jpg/Files/images/a6/IMG_8881.jpg/Files/images/a6/IMG_8883.jpg/Files/images/a6/IMG_8885.jpg/Files/images/a6/IMG_8886.jpg/Files/images/a6/IMG_8887.jpg/Files/images/a6/IMG_8890.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 224

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.